9e verslag!

Blijf op de hoogte en volg Paulette

11 Augustus 2014 | Australië, Queenscliff

Lieve allemaal!

Afgelopen vrijdag heb ik afscheid genomen van mijn Au Pair family, wat heel heftig en emotioneel was! Zij zijn nu geemirgeerd baar Singapore. Ben al uitgenodigd om langs te komen, wat ik zeker ga doen!! Heb 4 super leuke maanden gehad!
Heb nu een paar dagen in een hostel gezeten en gezellig afgesproken met vriendinnen hier. Morgenochtend vlieg ik van Syndey naar Broome (5 uur 10 min vliegen) en ga daar samen met Anne-Marie en Bas een aantal weken rondreizen, echt super veel zin in!! Weer een hele andere kant van Australië ontdekken.
Mijn backpack vandaag weer opnieuw ingepakt, wat een ramp hahah. Nu lekker vroeg naar bed want word morgen al om 06:40 opgehaald met een shuttle busje om naar de airport te gaan!
Zal over een aantal weken als ik terugben van mijn West-Coast avontuur even een uitgebreid verslag schrijven mét foto's uiteraard!

Heel veel liefs,
Paulette

• 11 Augustus 2014 - 12:40

Albett:

Heel fijne weken aan de West Coast dear!

• 11 Augustus 2014 - 12:50

Margo:

Lieve Paulette

Een goeie reis en heel veel plezier!!
    Geniet ervan. (Maar dat doe je al denk ik)

Heel veel groetjes Margo xxxx

• 11 Augustus 2014 - 14:37

Marion Van De Ven:

Hallo Paulette,
    Goede reis en hele gezellige weken aan de West Coast!!
    Jij blijft genieten en ervaren!!
    Heel veel liefs Marion XXXXXXXXX

• 11 Augustus 2014 - 20:13

Elly:

Hoi Paulette.

Fijn om weer een verslag van jou te lezen. Ik kan me voorstellen dat het een moeilijk afscheid was van je au pair familie. Heftig. Maar nu ga je weer een hele leuke periode tegemoet , met Anne Marie en Bas. Superfijn dat je ze weer ziet, en dat je dan ook nog een ander stuk Australië gaat zien.
    Ben nu al benieuwd naar je verhalen in je volgende verslag.

Geniet van dit alles.
    Hele dikke knuffel, Elly

• 11 Augustus 2014 - 23:48

Ietje:

Ha Pee!
    Klinkt goed hoor - lekker ondernemend en het heft in handen genomen.
    Geniet ervan girl!
    Hele dikke kus, Ietje

• 12 Augustus 2014 - 22:02

Caroline:

Veel plezier!!! Lekker genieten!!! X

• 14 Augustus 2014 - 11:20

Rinie:

Hoi Paulette,

Erg leuk om iedere keer je verhalen te lezen. Ik geloof goed dat het zwaar was om afscheid te nemen van je au pair gezin, je kan er ook wel heel fijn op terug kijken begrijp ik.
    Nu veel plezier met Anne Marie en Bas en ga genieten van deze reis aan de West Coast

Groetjes en een knuffel Rinie

• 17 Augustus 2014 - 12:31

Saskia:

Hallo Paulette,
    Heerlijk om te lezen dat je zoveel geniet en mooie tijd meemaakt die ze je nooit meer af kunnen nemen.
    Je hebt daar wel een super verblijf gehad zo te zien op de foto"s.
    En wat een leuke kinderen.
    Veel nieuwe vrienden erbij!
    En natuurlijk nodigt je Au Pair family je uit. Zo'n top meid zullen ze zeker missen en graag terug zien.
    Wij missen je bij Clous nog steeds!!

Heel veel plezier komende tijd met je zus en geniet ervan!

Veel groetjes Sas!

• 18 Augustus 2014 - 16:19

Denise:

Wat ben je mooi !! XXX mum

• 22 Augustus 2014 - 20:59

Nancy:

Hoi Paulette,

Wat een avonturen allemaal, veel mooie nieuwe dingen, maar ook al een afscheid.
    Natuurlijk gaat de familie jou missen!
    Super leuk dat Annemarie en Bas komen, lekker ff eigen !!
    Heel veel plezier aan de west coast!
    Volgens mij heb je alles onder controle, toppertje! Geniet nog van je mega reis!!

( lijkt hier wel herfst, veel regen en koud, worden de klanten ook zo gezellig van...... Daar mis je echt niks aan...)

Dikke knuffel,

Naatje